16 mar 2016 12:50

16 mar 2016 12:50

Pallplatser för Mariestad i Köping

BORDTENNIS

I helgen avgjordes Mälarenergi Open i Köping. Mariestads BTK hade fyra representanter genom Per Bertilsson, Robin Olsson, Markus Johansson och Jonas Lövgren. I herrar 4 singel tog Jonas Lövgren en tredjeplats.

Även i herrar 5, som spelades under lördagen och söndagen, fick Jonas en placering ihop med Robin Olsson då det blev en delad femteplats. I herrar 5 singel, som spelades under söndagen, tog Lövgren en andraplats och Bertilsson en delad tredjeplats. I herrar 6 knep Per en andra plats medan Robin Olsson blev trea.

Även i herrar 5, som spelades under lördagen och söndagen, fick Jonas en placering ihop med Robin Olsson då det blev en delad femteplats. I herrar 5 singel, som spelades under söndagen, tog Lövgren en andraplats och Bertilsson en delad tredjeplats. I herrar 6 knep Per en andra plats medan Robin Olsson blev trea.