14 mar 2016 16:31

14 mar 2016 16:31

Utbildningsläger

HANDBOLL: Maifare på läger

Under förra helgen deltog sex stycken Maif-tjejer i Västergötlands handbollsförbunds breddläger i Skövde idrottshall.

På lägret var det totalt 69 stycken deltagare och de sex, 02-födda Maif-tjejerna, Ida Meyer, Tyra Roslund, Elvira Mellberg, Ellen Westlund, Tilda Borell och Filippa Nyman hävdade sig bra och tyckte att lägret var både roligt och lärorikt. Det hela var ett så kallat utbildningsläger och under dagen genomfördes övningar som det blivande distriktslaget kommer fortsätta jobba med. Nästa steg i ordningen sker till hösten då steg tre utbildningen äger rum. På det lägret kommer även matchspel att ingå.

På lägret var det totalt 69 stycken deltagare och de sex, 02-födda Maif-tjejerna, Ida Meyer, Tyra Roslund, Elvira Mellberg, Ellen Westlund, Tilda Borell och Filippa Nyman hävdade sig bra och tyckte att lägret var både roligt och lärorikt. Det hela var ett så kallat utbildningsläger och under dagen genomfördes övningar som det blivande distriktslaget kommer fortsätta jobba med. Nästa steg i ordningen sker till hösten då steg tre utbildningen äger rum. På det lägret kommer även matchspel att ingå.