14 mar 2016 15:50

14 mar 2016 15:50

Fyra Vadsbolag i DM-slutspel

FOTBOLL

Under helgen avslutades DM-gruppspelet. Av lagen från Vadsbo är det fyra stycken som spelar vidare när det vankas utslagning. På herrsidan kliver IFK Mariestad in i turneringen efter att ha fått stå över gruppspelet i och med årets division tre spel.

Även Jula BK, som komfortabelt vann sin grupp, ska spela vidare. När det kommer till damerna vann Töreboda IK sin grupp samtidigt som Mariestads Bois gick vidare som tvåa, bakom Hörnebo SK från sin grupp.

Herrar, första omgången: Rydboholms SK–IFK Mariestad, Jula BK–IFK Hjo.

Damer, sextondelsfinal: Töreboda IK–Trollhättans FK/Halvorstorp/Trollhättans Bois, Mariestads Bois–IFK Örby.

 

Även Jula BK, som komfortabelt vann sin grupp, ska spela vidare. När det kommer till damerna vann Töreboda IK sin grupp samtidigt som Mariestads Bois gick vidare som tvåa, bakom Hörnebo SK från sin grupp.

Herrar, första omgången: Rydboholms SK–IFK Mariestad, Jula BK–IFK Hjo.

Damer, sextondelsfinal: Töreboda IK–Trollhättans FK/Halvorstorp/Trollhättans Bois, Mariestads Bois–IFK Örby.