12 mar 2016 11:50

12 mar 2016 12:02

Hägg och Högbom fortsätter i Bois

ISHOCKEY

I fredags gjorde ytterligare två av förra säsongens spelare klart för en fortsättning i Mariestad Bois.

Backen Jens Högbom och anfallaren och målskytten, Christian Hägg, har kritat på för ytterligare en säsong i klubben.

– Jens har visat att han är en riktigt bra back under den gångna säsongen och han har fortfarande mycket utveckling kvar i sig. Christian skadade sig tidigt på säsongen och hade en knackig höst, men under allettan var han den spelare som hade den högsta lägstanivån av alla spelare, han var riktigt bra, säger Ronny Johansson i Bois sportgrupp.

Backen Jens Högbom och anfallaren och målskytten, Christian Hägg, har kritat på för ytterligare en säsong i klubben.

– Jens har visat att han är en riktigt bra back under den gångna säsongen och han har fortfarande mycket utveckling kvar i sig. Christian skadade sig tidigt på säsongen och hade en knackig höst, men under allettan var han den spelare som hade den högsta lägstanivån av alla spelare, han var riktigt bra, säger Ronny Johansson i Bois sportgrupp.