07 mar 2016 09:27

07 mar 2016 09:27

Tredjeplats för MBK

FOTBOLL: Vinterulven

Mariestads BK:s P14-lag gjorde bra ifrån sig i cupen Vinterulven på konstgräset i Ulvåker.

I gruppspelet tog MBK tre segrar vilket gav en gruppseger. Laget tog sig till semifinal där Alingsås IF väntade. Den välspelade matchen slutade 2–2 och fick avgöras på straffar. Där hade inte MBK turen på sin sida och fick därför nöja sig med en tredjeplats. Ändå en fin insats då laget var obesegrade efter full tid efter endast två konstgräspass före turneringen.

I gruppspelet tog MBK tre segrar vilket gav en gruppseger. Laget tog sig till semifinal där Alingsås IF väntade. Den välspelade matchen slutade 2–2 och fick avgöras på straffar. Där hade inte MBK turen på sin sida och fick därför nöja sig med en tredjeplats. Ändå en fin insats då laget var obesegrade efter full tid efter endast två konstgräspass före turneringen.

null
null
null