07 mar 2016 09:28

07 mar 2016 09:28

Nytt personbästa av Saga

KONSTÅKNING: VFKK Kristallen

Saga Holmberg, Mariestads Konståkningsklubb, avslutade sin tävlingssäsong vid VFKK Kristallen i Göteborg i helgen.

Saga, som var på plats med tränaren Galina Dybinska, presterade ett nästan felfritt kortprogram under lördagen och följde upp med ett bra resultat i det fria programmet dagen efter. Det gav nytt personbästa med 70,39 poäng och en tredjeplats i klassen Ungdom A15. Nu återstår att se om dessa poäng räcker till för att ta sig upp till elitserien inför nästa år.

Saga, som var på plats med tränaren Galina Dybinska, presterade ett nästan felfritt kortprogram under lördagen och följde upp med ett bra resultat i det fria programmet dagen efter. Det gav nytt personbästa med 70,39 poäng och en tredjeplats i klassen Ungdom A15. Nu återstår att se om dessa poäng räcker till för att ta sig upp till elitserien inför nästa år.

null
null
null