07 mar 2016 10:41

07 mar 2016 10:41

Maifkillar fick elitträning

HANDBOLL: Breddläger 2

I söndags var fem killar från Maif Handbolls P02-lag i Alingsås på breddläger nummer två för sin åldersgrupp.

Karl Fredberg, Alexander Magnusson, Tobias Jangelind, Melker Hård och Lukas Andersson spenderade dagen på Estrad Arena där de tränades av Andreas Johansson. Han är till vardags huvudtränare för Skara HF som i lördags blev klara för Elitserien nästa säsong. Ett antal lägersteg väntar innan uttagning till Västgötalaget sker.

Karl Fredberg, Alexander Magnusson, Tobias Jangelind, Melker Hård och Lukas Andersson spenderade dagen på Estrad Arena där de tränades av Andreas Johansson. Han är till vardags huvudtränare för Skara HF som i lördags blev klara för Elitserien nästa säsong. Ett antal lägersteg väntar innan uttagning till Västgötalaget sker.