03 mar 2016 21:14

03 mar 2016 21:14

Villa Lidköping fick en drömstart

BANDY

Villa Lidköping fick en alldeles utmärkt start på semifinalserien mot Bollnäs.

Matchen slutade hela 8–1 till ett Villa Lidköping som imponerade stort med sitt spel. Laget tog ledningen efter dryga halvtimmen då David Karlsson gjorde sitt första av två mål för kvällen. Även Magnus Muhrén gjorde två mål och Otterbäckenfostrade Martin Johansson fick äran att bli både målskytt och utsedd till matchens bästa hemmaspelare.

I den andra semifinalserien besegrade Västerås Sandviken med förkrossande 11–3.

Matchen slutade hela 8–1 till ett Villa Lidköping som imponerade stort med sitt spel. Laget tog ledningen efter dryga halvtimmen då David Karlsson gjorde sitt första av två mål för kvällen. Även Magnus Muhrén gjorde två mål och Otterbäckenfostrade Martin Johansson fick äran att bli både målskytt och utsedd till matchens bästa hemmaspelare.

I den andra semifinalserien besegrade Västerås Sandviken med förkrossande 11–3.