03 mar 2016 16:54

03 mar 2016 16:54

Lokala framgångar i Broditpoolen

BORDTENNIS

Samtliga lokala bordtennisklubbar hade spelare på prispallen när Broditpoolen avgjordes i Karlsborg. I herrar klass fem segrade Hans Gustén, Skagersvik, efter vinst mot Robin Andersson från Götene.

Gustén vann även H5-dubbel tillsammans med Patrik Strandqvist från Ljungsbro BTK, paret besegrade Jonas Lövgren/Peter Ågren från Mariestad.

I herrar klass sex var det bara lokala spelare på prisplatserna. Robin Olsson, Mariestad, besegrade Bertil Svensson, Hova, i finalen och Per Sundquist och Bosse Friborg, bägge från Töreboda, blev trea och fyra. Per och Bosse vann sedan H6-dubbel efter att ha besegrat Mikael Ågren/Robin Olsson, Mariestad, i finalen. Trea och fyra blev Peter Öberg/Jörn Överdal, Töreboda, och Bertil Svensson/Kent Karlsson, Hova. I flickor nio segrade Turid Husrem, Töreboda BTK, efter finalvinst mot Alice Nilsson, Vara SK.

Gustén vann även H5-dubbel tillsammans med Patrik Strandqvist från Ljungsbro BTK, paret besegrade Jonas Lövgren/Peter Ågren från Mariestad.

I herrar klass sex var det bara lokala spelare på prisplatserna. Robin Olsson, Mariestad, besegrade Bertil Svensson, Hova, i finalen och Per Sundquist och Bosse Friborg, bägge från Töreboda, blev trea och fyra. Per och Bosse vann sedan H6-dubbel efter att ha besegrat Mikael Ågren/Robin Olsson, Mariestad, i finalen. Trea och fyra blev Peter Öberg/Jörn Överdal, Töreboda, och Bertil Svensson/Kent Karlsson, Hova. I flickor nio segrade Turid Husrem, Töreboda BTK, efter finalvinst mot Alice Nilsson, Vara SK.