02 mar 2016 08:17

02 mar 2016 08:17

Appelgren ryktas till Pantern

ISHOCKEY

Hockeytränaren Andreas Appelgren från Mariestad är en tänkbar ersättare till Panterns tränare Stephan Lund enligt vlt.se. Samtidigt skriver tidningen att Appelgrens framtid fortfarande är oklar och att det även kan bli aktuellt att stanna i Västerås, där han nyss avslutat säsongen efter att laget missat playoff.

– Panternryktet är inget jag vill kommentera. Allt sånt tar jag ett tag efter säsongens slut. Nu har jag inget att säga, säger Andreas Appelgren till vlt.se.

Tränarprofilen berättar också om besvikelsen över den missade playoffplatsen.

– Jag är besviken på mig själv att jag inte gjorde större förändringar från början.

– Panternryktet är inget jag vill kommentera. Allt sånt tar jag ett tag efter säsongens slut. Nu har jag inget att säga, säger Andreas Appelgren till vlt.se.

Tränarprofilen berättar också om besvikelsen över den missade playoffplatsen.

– Jag är besviken på mig själv att jag inte gjorde större förändringar från början.