29 feb 2016 10:15

29 feb 2016 12:11

Törebodas Alva Karlsson kom trea i stor turnering

BROTTNING: Lilla Mälarcupen

De kom från Finland, Storbritannien och nästan hela Sverige.
Men en av brottartalangerna som lyckades allra bäst vid Lilla Mälarcupen kom från Töreboda ABK.
Alva Karlsson tog hem en fin tredjeplats i turneringen.

I lördags samlades stora delar av landets fristilsbrottare i Västerås då Lilla Mälarcupen i fristilsbrottning avgjordes. Även brottare från Finland och Storbritannien deltog och sammanlagt samlade tävlingen närmare 400 brottare från 54 föreningar. Töreboda ABK representerades av Alva Karlsson som vägde in i Fy29. Alva lyckades ta sig vidare från sin pool som tvåa. Törebodatjejen fick således gå en match om bronset och där ställdes hon mot en meriterad motståndare i BK Athens Maleah Fre som bland annat vunnit Glentons mästarmöte för tjejer. Alva hade dock inga svårigheter att vinna över stockholmskan.

I lördags samlades stora delar av landets fristilsbrottare i Västerås då Lilla Mälarcupen i fristilsbrottning avgjordes. Även brottare från Finland och Storbritannien deltog och sammanlagt samlade tävlingen närmare 400 brottare från 54 föreningar. Töreboda ABK representerades av Alva Karlsson som vägde in i Fy29. Alva lyckades ta sig vidare från sin pool som tvåa. Törebodatjejen fick således gå en match om bronset och där ställdes hon mot en meriterad motståndare i BK Athens Maleah Fre som bland annat vunnit Glentons mästarmöte för tjejer. Alva hade dock inga svårigheter att vinna över stockholmskan.