29 feb 2016 11:12

29 feb 2016 11:12

Fina placeringar för Maif i helgen

BADMINTON: Falanslaget

Mariestads AIF plockade hem flera fina placeringar vid tävlingen Falanslaget i helgen. Allra bäst gick det för Joel Nilsson som tog sig till final i U15N-klassen.

Mariestads AIF hade sex stycken deltagare med i helgens badmintontävling Falanslaget som avgjordes under lördag och söndag i Falköping. Maifarna spelade genomgående bra under turneringen, vilket ledde till flera fina placeringar.

Bäst gick det för Joel Nilsson som gick till final i U15N, efter att ha besegrat lagkamraten Samuel Gladh i en välspelad semifinal. I finalen blev dock motståndet övermäktigt och Joel fick se sig besegrad.

Trea i dubbel

Tillsammans så knep Joel och Samuel dessutom en fin tredjeplats i dubbel i U15N.

På damsidan kämpade Rosanna Klintberg väl och kom på tredje plats i gruppen.

Formtopp

I den nationella tävlingen gick det bäst för David Eklund och Kajsa Fantenberg-Niklasson som båda hade lyckats pricka in formen till tävlingen. Det gav utdelning i form av tredjeplatser i U15 herr respektive damklassen. För Hanna Eklund tog tävlingen slut i kvartsfinalen efter att hon hade vunnit alla sina tre gruppspelsmatcher.

Till helgen ska några av Maifspelarna tävla vidare i Knalleträffen i Borås, då även Mike Rasmussen kommer att delta i elitklassen.

Mariestads AIF hade sex stycken deltagare med i helgens badmintontävling Falanslaget som avgjordes under lördag och söndag i Falköping. Maifarna spelade genomgående bra under turneringen, vilket ledde till flera fina placeringar.

Bäst gick det för Joel Nilsson som gick till final i U15N, efter att ha besegrat lagkamraten Samuel Gladh i en välspelad semifinal. I finalen blev dock motståndet övermäktigt och Joel fick se sig besegrad.

Trea i dubbel

Tillsammans så knep Joel och Samuel dessutom en fin tredjeplats i dubbel i U15N.

På damsidan kämpade Rosanna Klintberg väl och kom på tredje plats i gruppen.

Formtopp

I den nationella tävlingen gick det bäst för David Eklund och Kajsa Fantenberg-Niklasson som båda hade lyckats pricka in formen till tävlingen. Det gav utdelning i form av tredjeplatser i U15 herr respektive damklassen. För Hanna Eklund tog tävlingen slut i kvartsfinalen efter att hon hade vunnit alla sina tre gruppspelsmatcher.

Till helgen ska några av Maifspelarna tävla vidare i Knalleträffen i Borås, då även Mike Rasmussen kommer att delta i elitklassen.