28 feb 2016 16:51

28 feb 2016 16:51

Provspelare blev målskytt för IFK

FOTBOLL: Träningsmatch

Efter en ramstark defensiv insats mot Skövde AIK blev det förlust i IFK Mariestads andra träningsmatch för året. Strömtorp vann med 2–1.
IFK:s mål gjordes av provspelande Victor Luis Larsson.

– Det såg helt okej ut. Det var en jämn match som lika gärna kunde ha slutat 2–2 eller 2–1 till oss, säger IFK Mariestads sportchef Yessin Ghaddab.

Även Strömtorp hör hemma i division tre, men inte i samma serie som IFK Mariestad. Precis som mot Skövde gick IFK runt på mycket folk. Förutom provspelande Victor Luis Larsson, Tidan, spelade nyförvärvet Dimitar Traikoski sina första minuter för IFK Mariestad.

Victor Luis Larsson, som spelade som mittback, blev IFK:s målskytt i matchen då han gjorde mål på en fast situation.

– Sammanfattningsvis en godkänd insats. Kanske var vi lite mentalt slitna efter en väldigt koncentrerad och fin match mot Skövde. Kanske var det därför som vi inte kunde hålla fokus i 90 hela minuter, säger Ghaddab.

Målen, IFK Mariestad: Viktor Luis Larsson.

– Det såg helt okej ut. Det var en jämn match som lika gärna kunde ha slutat 2–2 eller 2–1 till oss, säger IFK Mariestads sportchef Yessin Ghaddab.

Även Strömtorp hör hemma i division tre, men inte i samma serie som IFK Mariestad. Precis som mot Skövde gick IFK runt på mycket folk. Förutom provspelande Victor Luis Larsson, Tidan, spelade nyförvärvet Dimitar Traikoski sina första minuter för IFK Mariestad.

Victor Luis Larsson, som spelade som mittback, blev IFK:s målskytt i matchen då han gjorde mål på en fast situation.

– Sammanfattningsvis en godkänd insats. Kanske var vi lite mentalt slitna efter en väldigt koncentrerad och fin match mot Skövde. Kanske var det därför som vi inte kunde hålla fokus i 90 hela minuter, säger Ghaddab.

Målen, IFK Mariestad: Viktor Luis Larsson.