28 feb 2016 15:09

28 feb 2016 15:09

Marjo och Alma hittade rätt

DIVISION 2 INNEBANDY

Halna åt sig in i matchen mot Tygriket i andra perioden.

När Alma Arvidsson och Marjo Nieminen placerades i samma kedja lyfte spelet ordentligt. Arvidsson stod för fyra mål och Marjo Nieminen passade till det mesta. Till slut vann Halna med 6–4. Unga Cornelia Brånfeldt, Isabell Ström och Alva Olsson får extra beröm.

Målen, Halna; Alma Arvidsson 4, Marjo Nieminen, Sandra Skogsberg.

När Alma Arvidsson och Marjo Nieminen placerades i samma kedja lyfte spelet ordentligt. Arvidsson stod för fyra mål och Marjo Nieminen passade till det mesta. Till slut vann Halna med 6–4. Unga Cornelia Brånfeldt, Isabell Ström och Alva Olsson får extra beröm.

Målen, Halna; Alma Arvidsson 4, Marjo Nieminen, Sandra Skogsberg.