25 feb 2016 21:09

25 feb 2016 21:09

Villa Lidköping till semi

BANDY

Villa Lidköping besegrade Vetlanda med hela 9–4 i bandyns SM-kvartsfinal och är därmed klart för semifinal.

Johan Esplund stod för två mål och Martin Johansson för ett i Villas storseger. Efter 3–2 i paus var det framför allt i andra halvlek som Villa drog ifrån. Vilka Villa Lidköping får möta i semifinal är inte klart än men det blir antingen Edsbyn eller Bollnäs. Den första semifinalen spelas i Lidköping nästa torsdag.

Johan Esplund stod för två mål och Martin Johansson för ett i Villas storseger. Efter 3–2 i paus var det framför allt i andra halvlek som Villa drog ifrån. Vilka Villa Lidköping får möta i semifinal är inte klart än men det blir antingen Edsbyn eller Bollnäs. Den första semifinalen spelas i Lidköping nästa torsdag.