25 feb 2016 21:08

25 feb 2016 21:08

J18 föll mot Troja/Ljungby

J18 ELIT FORTSÄTTNING ISHOCKEY

Mariestad Bois J18-lag förlorade på torsdagskvällen mot Troja/Ljungby med 4–1.

Förlusten mot serietvåan innebär att jumbon Bois fortfarande väntar på första segern i fortsättningsserien. Bois höll 0–0 fram till inledningen av andra perioden. Fyra mål av gästerna i mittperioden avgjorde matchen. Särskilt olyckliga var Bois i mitten på andra då man släppte in två mål på två minuter. Bois tröstmål gjordes av Gustav Pehrson, ett par minuter in i den tredje perioden.

Mål, Mariestad: Gustav Pehrson.

Förlusten mot serietvåan innebär att jumbon Bois fortfarande väntar på första segern i fortsättningsserien. Bois höll 0–0 fram till inledningen av andra perioden. Fyra mål av gästerna i mittperioden avgjorde matchen. Särskilt olyckliga var Bois i mitten på andra då man släppte in två mål på två minuter. Bois tröstmål gjordes av Gustav Pehrson, ett par minuter in i den tredje perioden.

Mål, Mariestad: Gustav Pehrson.