25 feb 2016 18:27

25 feb 2016 18:27

Ingen isracing på onsdag

MOTOR: Isracing

Det tappra kämpandet räckte inte. På torsdagskvällen gav Örnarna upp tanken på att få till en tävlingsis på Canvac Arena nästa onsdag.
Därmed ställs isracingtävlingen in.

Under rubriken: ”Inställt på grund av vår” meddelade Örnarna beslutet via sin facebooksida på torsdagen. Vädrets makter blev till slut omöjliga att besegra. Att våren behagade att dyka upp lagom till klubben hade planerat isracing satte förstås käppar i hjulet.

Sex år sedan

”Trots tappert kämpande för funktionärer och tankbil har vi i dag tagit beslutet att ge upp försöken på att få till tävlingsis till på onsdag. Vi biter i det alltför välbekanta sura äpplet och ser fram emot Kristi Himmelfärdsdag”, skriver Örnarna.

Ursprungsplanen var att par-SM i isracing skulle köras på Otterstrand. Men de planerna skrotades i helgen då de höga temperaturerna gjort att Otterbäckens BK redan fått använda elaggregatet mer än önskvärt till sina bandymatcher.

Det var sex år sedan en isracingtävling senast arrangerades i länet, då på Billingehus i Skövde.

Under rubriken: ”Inställt på grund av vår” meddelade Örnarna beslutet via sin facebooksida på torsdagen. Vädrets makter blev till slut omöjliga att besegra. Att våren behagade att dyka upp lagom till klubben hade planerat isracing satte förstås käppar i hjulet.

Sex år sedan

”Trots tappert kämpande för funktionärer och tankbil har vi i dag tagit beslutet att ge upp försöken på att få till tävlingsis till på onsdag. Vi biter i det alltför välbekanta sura äpplet och ser fram emot Kristi Himmelfärdsdag”, skriver Örnarna.

Ursprungsplanen var att par-SM i isracing skulle köras på Otterstrand. Men de planerna skrotades i helgen då de höga temperaturerna gjort att Otterbäckens BK redan fått använda elaggregatet mer än önskvärt till sina bandymatcher.

Det var sex år sedan en isracingtävling senast arrangerades i länet, då på Billingehus i Skövde.