19 feb 2016 06:00

19 feb 2016 06:00

Halnas damer möter Lidköping

INNEBANDY

Efter två svåra matcher mot Fagerhult Habo och Fristad ställs Halnas damer nu mot Lidköping på hemmaplan på söndag.

Och då kan det vara läge för vinst. Senast lagen möttes blev det nämligen 6–3 till Halna efter att Sandra Skogsberg satt 4–3 i slutet av andra perioden och Alma Arvidsson slagit till med två mål i den avslutande.

Tabellmässigt sett är de båda lagen jämna, båda i nuläget på 16 poäng i en mycket jämn serie.

För Halnas herrar är det match redan på lördag. Det är bortaplan som gäller och för motståndet står Fristad. Även den matchen ser på förhand ut att kunna bli jämn då endast två poäng skiljer lagen åt, i Fristads favör.

Och då kan det vara läge för vinst. Senast lagen möttes blev det nämligen 6–3 till Halna efter att Sandra Skogsberg satt 4–3 i slutet av andra perioden och Alma Arvidsson slagit till med två mål i den avslutande.

Tabellmässigt sett är de båda lagen jämna, båda i nuläget på 16 poäng i en mycket jämn serie.

För Halnas herrar är det match redan på lördag. Det är bortaplan som gäller och för motståndet står Fristad. Även den matchen ser på förhand ut att kunna bli jämn då endast två poäng skiljer lagen åt, i Fristads favör.