18 feb 2016 16:50

18 feb 2016 16:50

Borg vann när Sverige gick vidare

BADMINTON

De svenska badmintonherrarna, med Mariestadssonen Mattias Borg i laget, går fortsatt starkt i gruppspelet i EM i Kazan.

Man avslutade gruppen med seger över Skottland med 4–1. Därmed ökade Sveriges chanser att nå kvartsfinal som en av de två bästa grupptvåorna. Borg vann sin singelmatch, precis som Henri Hurskainen och Jacob Nilsson.

Skottland tog sin enda seger genom att vinna andradubbeln innan Nilsson fastställde slutresultatet.

Man avslutade gruppen med seger över Skottland med 4–1. Därmed ökade Sveriges chanser att nå kvartsfinal som en av de två bästa grupptvåorna. Borg vann sin singelmatch, precis som Henri Hurskainen och Jacob Nilsson.

Skottland tog sin enda seger genom att vinna andradubbeln innan Nilsson fastställde slutresultatet.