16 feb 2016 20:44

16 feb 2016 20:44

Teamet dominerade på DM

BOWLING: DM

Team Mariestad hade en minst sagt lyckad helg när bowling-DM avgjordes. Vid finalen i Skövde plockade spelare från ”Teamet” hem placeringarna ett, två, fyra och sju.

Team Mariestad har haft en strålande säsong i division ett där laget efter 15 matcher fortfarande är obesegrat och bara har tappat poäng vid ett tillfälle. Formtoppen hängde minsann med även till DM. Föreningen skickade fyra bowlare till semifinalen i Lidköping. Efter att ha placerat sig etta, tvåa, trea och femma gick samtliga till finalen i Skövde.

Fyra till semi

Där gjorde totalt 16 spelare från fyra olika semifinaler upp om medaljerna. I första serien åkte Robin Asbjörnsen ut, men Patrik Ahlstrand, Martin Forsell och Mattias Tiveljung var tre av fyra spelare som tog sig till DM-semifinalerna.

Väl där föll det sig så att Patrik Ahlstrand och Martin Forsell fick mötas i final, där Ahlstrand visade sig starkast. Mattias Tiveljung föll i bronsmatchen och därmed tog ”Teamet” hem första-, andra- och fjärdeplatsen.

Qvinns också bra

Även Qvinns gick bra under DM-tävlingarna. En femte- och sjundeplats blev det, genom Jennie Forsvall och Linda Jelson.

Team Mariestad har haft en strålande säsong i division ett där laget efter 15 matcher fortfarande är obesegrat och bara har tappat poäng vid ett tillfälle. Formtoppen hängde minsann med även till DM. Föreningen skickade fyra bowlare till semifinalen i Lidköping. Efter att ha placerat sig etta, tvåa, trea och femma gick samtliga till finalen i Skövde.

Fyra till semi

Där gjorde totalt 16 spelare från fyra olika semifinaler upp om medaljerna. I första serien åkte Robin Asbjörnsen ut, men Patrik Ahlstrand, Martin Forsell och Mattias Tiveljung var tre av fyra spelare som tog sig till DM-semifinalerna.

Väl där föll det sig så att Patrik Ahlstrand och Martin Forsell fick mötas i final, där Ahlstrand visade sig starkast. Mattias Tiveljung föll i bronsmatchen och därmed tog ”Teamet” hem första-, andra- och fjärdeplatsen.

Qvinns också bra

Även Qvinns gick bra under DM-tävlingarna. En femte- och sjundeplats blev det, genom Jennie Forsvall och Linda Jelson.