15 feb 2016 14:35

15 feb 2016 14:35

Fysiskt spel när P15 vann

INNEBANDY: P15

Matchen mellan Lockerud och Södra Ving speglades i mångt och mycket av utvisningar.

Lockerud höll humöret klart bäst och vann också matchen med 11–9. Lockerud drog ifrån till en 4–1-ledning efter första innan andra perioden blev rörig efter bland annat ett matchstraff för bortalaget. I tredje, som även den rycktes sönder av utvisningar, ledde Lockerud med hela 11–6 innan Södra Ving närmade sig mot slutet.

Lockerud höll humöret klart bäst och vann också matchen med 11–9. Lockerud drog ifrån till en 4–1-ledning efter första innan andra perioden blev rörig efter bland annat ett matchstraff för bortalaget. I tredje, som även den rycktes sönder av utvisningar, ledde Lockerud med hela 11–6 innan Södra Ving närmade sig mot slutet.