11 feb 2016 10:06

11 feb 2016 10:06

Max Wennlund målskytt i USA

ISHOCKEY

Sveriges U17-lag föll mot Ryssland i den inledande matchen av femnationsturneringen i Michigan, USA.

Matchen slutade 5–3 till Ryssland efter att de vänt en ledning som Mariestadstalangen Max Wennlund ordnat åt Sverige med sitt 3–2-mål. Matchen var länge i likaläge, 3–3. Men ryssarna utnyttjade ett powerplay i slutet av tredje och kunde sen utöka ledningen i tom bur kort inpå slutsignalen. I nästa omgång möter Sverige grannlandet Finland.

Matchen slutade 5–3 till Ryssland efter att de vänt en ledning som Mariestadstalangen Max Wennlund ordnat åt Sverige med sitt 3–2-mål. Matchen var länge i likaläge, 3–3. Men ryssarna utnyttjade ett powerplay i slutet av tredje och kunde sen utöka ledningen i tom bur kort inpå slutsignalen. I nästa omgång möter Sverige grannlandet Finland.