10 feb 2016 06:00

10 feb 2016 06:00

Fortsatt playoffkamp för Töreboda

ISHOCKEY

Töreboda HF fortsätter kriga för att nå en av tre playoffplatser i hockeytvåans fortsättningsserie.

I kväll väntar en ny tuff utmaning då det ska spelas toppmöte i Töreshov. Gästande Kållered är två poäng bakom Töreboda i tabellen. Just nu befinner sig båda lagen på playoffplats, men Ulricehamn finns bara några enstaka poäng bakom och vill nog gärna ta klivet upp bland de tre främsta. Efter kvällens match återstår bara en omgång av fortsättningsserien.

I kväll väntar en ny tuff utmaning då det ska spelas toppmöte i Töreshov. Gästande Kållered är två poäng bakom Töreboda i tabellen. Just nu befinner sig båda lagen på playoffplats, men Ulricehamn finns bara några enstaka poäng bakom och vill nog gärna ta klivet upp bland de tre främsta. Efter kvällens match återstår bara en omgång av fortsättningsserien.