08 feb 2016 10:24

08 feb 2016 10:24

Stephanie Nevlund är klar för riksfinal i Skyttiaden

SKYTTE: Skyttiaden

Stephanie Nevlund, Fredsberg-Älgarås SKG, är en skytt av högsta rang. Det visade hon i helgen när hon kvalificerade sig för riksfinalen i Skyttiaden.

Det var i lördags som Stephanie Nevlund från Fredsberg-Älgarås SKG tillsammans med andra västsvenska skyttar deltog i Regionsomgång Väst i Skyttiaden. Nevlund hade 421,0 poäng och blev femma bland de 20 deltagande skyttarna. Den fina placeringen räckte för att gå till riksfinal i Vindeln i klass L 13 där de 25 bästa skyttarna från hela Sverige gör upp om segern i åtta olika klasser L11-L25.

Troligen är Stephanie först någonsin från Fredsberg-Älgarås SKG att nå riksfinalen.

Vinnare i regionsomgången blev Evelina Sundström, Skoga-Ekshärad med 425,3 poäng. Tvåa var Samuel Borg, Tibro, på 424,4 poäng. De andra som placerade sig högre än Stephanie Nevlund var Johannes Johansson, Borås, 424,3 poäng och Tilde Sundström, Skoga-Ekshärad, 423,6 poäng.

Det var i lördags som Stephanie Nevlund från Fredsberg-Älgarås SKG tillsammans med andra västsvenska skyttar deltog i Regionsomgång Väst i Skyttiaden. Nevlund hade 421,0 poäng och blev femma bland de 20 deltagande skyttarna. Den fina placeringen räckte för att gå till riksfinal i Vindeln i klass L 13 där de 25 bästa skyttarna från hela Sverige gör upp om segern i åtta olika klasser L11-L25.

Troligen är Stephanie först någonsin från Fredsberg-Älgarås SKG att nå riksfinalen.

Vinnare i regionsomgången blev Evelina Sundström, Skoga-Ekshärad med 425,3 poäng. Tvåa var Samuel Borg, Tibro, på 424,4 poäng. De andra som placerade sig högre än Stephanie Nevlund var Johannes Johansson, Borås, 424,3 poäng och Tilde Sundström, Skoga-Ekshärad, 423,6 poäng.