08 feb 2016 11:15

08 feb 2016 11:15

Skagersvik säkrade kontraktet

BORDTENNIS

Skagersvik kan se fram emot ännu en säsong i division tre.

I helgen spelades omgång elva och tolv i Götene. De två segrar som Skagersvik tog hem där innebär att man nu säkrat spel i division tre även nästa år trots att två omgångar återstår. Den första matchen blev den tuffaste.

Där ställdes man mot Skoghall. Matchen var oerhört jämn och stod 4–4 fram till dubbelmatcherna där Skagersviks Per Williamsson, Bo Westanmo, Kjell Hurtig och Bill Grundel är erkänt duktiga. Efter två dubbelsegrar kunde Skagersvik tillslut dra ifrån till 4–8. I den andra matchen mot jumbon Laxå var det inte mycket att snacka om. Skagersviks seger med 8–2 var stensäker.

I helgen spelades omgång elva och tolv i Götene. De två segrar som Skagersvik tog hem där innebär att man nu säkrat spel i division tre även nästa år trots att två omgångar återstår. Den första matchen blev den tuffaste.

Där ställdes man mot Skoghall. Matchen var oerhört jämn och stod 4–4 fram till dubbelmatcherna där Skagersviks Per Williamsson, Bo Westanmo, Kjell Hurtig och Bill Grundel är erkänt duktiga. Efter två dubbelsegrar kunde Skagersvik tillslut dra ifrån till 4–8. I den andra matchen mot jumbon Laxå var det inte mycket att snacka om. Skagersviks seger med 8–2 var stensäker.