08 feb 2016 09:28

08 feb 2016 09:28

Freidlitz gick längst i Götene

BORDTENNIS

Tre Mariestadsspelare var på plats när den fjärde deltävlingen av Ungdomstouren spelades i Götene.

I gruppspelet förlorade Emil Hammar sina matcher, medan Linus Magnusson och William Freidlitz plockade hem en seger vardera. I slutspelet var det Freidlitz som tog sig längst, en semifinalplats i A-slutspelet i division två.

– Jag är nöjd med mitt spel idag och blev lite överraskad över att jag gick till A-slutspel, säger William Freidlitz.

I gruppspelet förlorade Emil Hammar sina matcher, medan Linus Magnusson och William Freidlitz plockade hem en seger vardera. I slutspelet var det Freidlitz som tog sig längst, en semifinalplats i A-slutspelet i division två.

– Jag är nöjd med mitt spel idag och blev lite överraskad över att jag gick till A-slutspel, säger William Freidlitz.