07 feb 2016 18:46

07 feb 2016 18:46

Stöckel målskytt mot Finland

INNEBANDY

Lockeruds vasse poänggörare, Isak Stöckel, har tillbringat helgen med spel i U19-landslaget. Vid söndagens landskamp mot Finland var Isak Stöckel en av de svenska målskyttarna som låg bakom segern 11–6.

Efter lördagens jämna match, där Sverige vann med 5–4, kunde blågult ta ut svängarna betydligt mer i söndagens match i Finnkampen. Redan efter första perioden hade Sverige ledning med 4–1, där 3–1-målet signerades av Lockeruds Isak Stöckel. Efter ytterligare en period hade blågult mer eller mindre avgjort då resultattavlan visade 9–5, vilket gjorde sista perioden till en ren defilering för Sverige.

 

 

 

Efter lördagens jämna match, där Sverige vann med 5–4, kunde blågult ta ut svängarna betydligt mer i söndagens match i Finnkampen. Redan efter första perioden hade Sverige ledning med 4–1, där 3–1-målet signerades av Lockeruds Isak Stöckel. Efter ytterligare en period hade blågult mer eller mindre avgjort då resultattavlan visade 9–5, vilket gjorde sista perioden till en ren defilering för Sverige.