07 feb 2016 17:15

07 feb 2016 17:15

Fortsatt spänning i Vintercupen

ENDURO: Vintercupen

I helgen avgjordes Vintercupens fjärde deltävling på Hammarnäset utanför Karlsborg. Flera lokala förare var på plats. Från Mariestad körde Markus Pehrson, Rikard Andrén och Claes Pettersson.

Bland de tävlande från Töreboda MK fanns Jan-Olof Wallskog, Daniel Johansson, Henrik Axell, Stefan Eriksson, Rasmus Lundell och Eric Lundell. Albin Elowsson, FMCK Skövde, befinner sig fortsatt i topp i seniorklassen men bakom honom är det jämnt där framför allt striden om tredjeplatsen ser ruskigt jämn ut. Tibro MK:s Johanna Götvall (bilden) är fortfarande obesegrad i damklassen. Två deltvälingar återstår.

Bland de tävlande från Töreboda MK fanns Jan-Olof Wallskog, Daniel Johansson, Henrik Axell, Stefan Eriksson, Rasmus Lundell och Eric Lundell. Albin Elowsson, FMCK Skövde, befinner sig fortsatt i topp i seniorklassen men bakom honom är det jämnt där framför allt striden om tredjeplatsen ser ruskigt jämn ut. Tibro MK:s Johanna Götvall (bilden) är fortfarande obesegrad i damklassen. Två deltvälingar återstår.