06 feb 2016 11:23

06 feb 2016 11:23

Vara drog ifrån Halna till slut

DIVISION 2 HERR INNEBANDY

I två perioder höll lagen jämna steg.

Men ju längre matchen led desto mer tog hemmalaget Vara kontroll över händelserna. I den tredje perioden var det inget snack om saken och den 4–3-ledning som Vara hade med sig in inför slutperioden hade förvandlats till 8–3 när slutsignalen ljöd. En tung förlust för Halna, då Vara nu gick om i tabellen.

Målen, Halna: Martin Olofsson 2, Linus Broholm.

Men ju längre matchen led desto mer tog hemmalaget Vara kontroll över händelserna. I den tredje perioden var det inget snack om saken och den 4–3-ledning som Vara hade med sig in inför slutperioden hade förvandlats till 8–3 när slutsignalen ljöd. En tung förlust för Halna, då Vara nu gick om i tabellen.

Målen, Halna: Martin Olofsson 2, Linus Broholm.