04 feb 2016 13:23

04 feb 2016 13:23

Framgångar för Töreboda ABK

BROTTNING

Töreboda ABK hade fem brottare med när Skaraborgsserien arrangerades i Skara i söndags.

Dennis Wigholm var tillbaka efter nästan ett år bortavaro från brottningstävlingar och han gjorde en fin comeback i det som var tävlingens jämnaste grupp, P3.

Dennis gjorde bra matcher och fick med sig en fin poängvinst mot Falköpings Torik Runhall. Dennis slutade fyra. Det gjorde också tävlingsdebuterande Max Sjösvall i den viktmässigt lättaste klassen för knattar, K1. Max jobbade på bra i sina matcher och med lite mer rutin kommer han att bli en fin tillgång för Törebodaklubben.

Simon Appelgren gjorde sin bästa tävling på länge och slutade femma i K3. Storebror Viktor Appelgren visade absolut ingen pardon i K4 och vann relativt enkelt klassen efter tre fallvinster samt en vinst på teknisk överlägsenhet. Lika bra gick det för Alva Karlsson som ganska komfortabelt kunde ta sig fram till första platsen i FÄ efter vinster mot brottare från Skövde och Trollhättan. Det var ett gäng nöjda brottare som nu siktar mot Billingecupen som avgörs i Skövde om några veckor.

Dennis Wigholm var tillbaka efter nästan ett år bortavaro från brottningstävlingar och han gjorde en fin comeback i det som var tävlingens jämnaste grupp, P3.

Dennis gjorde bra matcher och fick med sig en fin poängvinst mot Falköpings Torik Runhall. Dennis slutade fyra. Det gjorde också tävlingsdebuterande Max Sjösvall i den viktmässigt lättaste klassen för knattar, K1. Max jobbade på bra i sina matcher och med lite mer rutin kommer han att bli en fin tillgång för Törebodaklubben.

Simon Appelgren gjorde sin bästa tävling på länge och slutade femma i K3. Storebror Viktor Appelgren visade absolut ingen pardon i K4 och vann relativt enkelt klassen efter tre fallvinster samt en vinst på teknisk överlägsenhet. Lika bra gick det för Alva Karlsson som ganska komfortabelt kunde ta sig fram till första platsen i FÄ efter vinster mot brottare från Skövde och Trollhättan. Det var ett gäng nöjda brottare som nu siktar mot Billingecupen som avgörs i Skövde om några veckor.