04 feb 2016 13:11

04 feb 2016 13:12

44 personliga rekord

SIMNING: Elva på GP-tävling

Efter många träningspass under ledigheten gjorde simmarna i Mariestads SS en bra insats i UGP1 i Alingsås.

Av de 62 starterna slogs det 44 personliga rekord. Medaljer gick till följande simmare: Ellen Kampe 4 stycken, Wilma Zanderau 2, Wilma Åhling 2 och Ebba Olsson 1. På bilden syns även Alice Nordkvist, Sofia Wallgren, Elsa Olsson, Thyra Melander, Ellen Persson, Isak Silow, Alvin Silow. Ledare är Kjell Persson, Mikael Melander och Andreas Persson. Närmast väntar tävling i Örebro och Linköping.

Av de 62 starterna slogs det 44 personliga rekord. Medaljer gick till följande simmare: Ellen Kampe 4 stycken, Wilma Zanderau 2, Wilma Åhling 2 och Ebba Olsson 1. På bilden syns även Alice Nordkvist, Sofia Wallgren, Elsa Olsson, Thyra Melander, Ellen Persson, Isak Silow, Alvin Silow. Ledare är Kjell Persson, Mikael Melander och Andreas Persson. Närmast väntar tävling i Örebro och Linköping.