03 feb 2016 19:20

03 feb 2016 19:20

Ellen och Västergötland tvåa i GP-pucken

ISHOCKEY

Det blev silver för Törebodatjejen Ellen Lundin och Västergötland i GP-pucken. I helgen spelades finalen mot rivalen Östergötland, en match som vanns av östgötarna med 2–1.

Östergötland började piggast och kunde lite turligt ta ledningen med 2–0 innan västgötatjejer fick upp farten på skridskorna.

Västergötland fick i gång skridskoåkningen och tog över spelet allt mer. Men trots spelarövertag och att laget avslutade med att plocka målvakten blev det för svårt att rå på Östergötland den här gången och västgötalaget fick nöja sig med silver efter den täta och tuffa finalen i Frölundaborg.

 

Östergötland började piggast och kunde lite turligt ta ledningen med 2–0 innan västgötatjejer fick upp farten på skridskorna.

Västergötland fick i gång skridskoåkningen och tog över spelet allt mer. Men trots spelarövertag och att laget avslutade med att plocka målvakten blev det för svårt att rå på Östergötland den här gången och västgötalaget fick nöja sig med silver efter den täta och tuffa finalen i Frölundaborg.