01 feb 2016 19:55

01 feb 2016 19:55

Nyman stannar i Lockerud

INNEBANDY: Division 1 Västra dam

Under måndagskvällen bestämde sig Lockeruds unga poänggörare, 15-åriga Ellen Nyman, att krita på för tre nya år med Mariestadsklubben.

Ellen Nyman, har bestämt sig för att stanna i Mariestad. Den unga talangen, som leder lagets poängliga med sina 22 poäng efter 14 seriematcher, har skrivit på för tre nya år.

– Ellen valde att tacka nej till riksgymnasiet i Umeå och kommer i stället stanna kvar här och gå innebandygymnasiet i kombination med Vård och omsorgsprogrammet på Vadsbogymnasiet, säger damlagets tränare Michael Keinänen.

Ellen, som är född 2000, har under säsongen 2015/16 haft sitt genombrott i seniorsammanhang. Hennes poängskörd gör inte henne bara till bäst i laget utan innebär också att den vasse forwarden är med oss slåss i toppen i seriens poängliga.

Ellen Nyman, har bestämt sig för att stanna i Mariestad. Den unga talangen, som leder lagets poängliga med sina 22 poäng efter 14 seriematcher, har skrivit på för tre nya år.

– Ellen valde att tacka nej till riksgymnasiet i Umeå och kommer i stället stanna kvar här och gå innebandygymnasiet i kombination med Vård och omsorgsprogrammet på Vadsbogymnasiet, säger damlagets tränare Michael Keinänen.

Ellen, som är född 2000, har under säsongen 2015/16 haft sitt genombrott i seniorsammanhang. Hennes poängskörd gör inte henne bara till bäst i laget utan innebär också att den vasse forwarden är med oss slåss i toppen i seriens poängliga.

  • Johanna Drath