30 jan 2016 11:39

30 jan 2016 11:39

Orlov kan hamna i asiatisk klubb

FOTBOLL: Oklar framtid

Fotbollsframtiden är fortfarande oviss för Jakob Orlov och nu ryktas det om en flytt till Asien.

– Jag har hjälpt till att sälja fler spelare till Kina och Japan. Det kan absolut bli något där, säger Orlovs agent Per Jonsson till Aftenposten.

Den Värsåsfostrade anfallaren tillhör SK Brann i Norge, men var under hösten 2015 utlånad till Hammarby i allsvenskan där han fick gott om speltid och gjorde två mål. Någon fortsättning i ”Bajen” lär det dock inte bli då Stockholmsklubben och Brann inte har kommit överens.

I stället verkar det finnas öppningar för en flytt till Asien för 29-åringen och hans agent Per Jonsson bekräftar att det finns intresserade klubbar i både Kina och Japan. Samtidigt uppges även den svenska mästarklubben IFK Norrköping vara intresserat av Orlov, men mest troligt är ändå Asien enligt Per Jonsson.

– Jag hoppas och tror att detta kommer att lösa sig. Efter 18-19 år i branschen har jag fått en förmåga att säga om något är omöjligt eller om det är en okej chans att något kan hända. I detta fall är det möjligt, säger Jonsson till Aftenposten.

Återstår alltså att se var Brannanfallaren spelar fotboll kommande säsong.

– Jag har hjälpt till att sälja fler spelare till Kina och Japan. Det kan absolut bli något där, säger Orlovs agent Per Jonsson till Aftenposten.

Den Värsåsfostrade anfallaren tillhör SK Brann i Norge, men var under hösten 2015 utlånad till Hammarby i allsvenskan där han fick gott om speltid och gjorde två mål. Någon fortsättning i ”Bajen” lär det dock inte bli då Stockholmsklubben och Brann inte har kommit överens.

I stället verkar det finnas öppningar för en flytt till Asien för 29-åringen och hans agent Per Jonsson bekräftar att det finns intresserade klubbar i både Kina och Japan. Samtidigt uppges även den svenska mästarklubben IFK Norrköping vara intresserat av Orlov, men mest troligt är ändå Asien enligt Per Jonsson.

– Jag hoppas och tror att detta kommer att lösa sig. Efter 18-19 år i branschen har jag fått en förmåga att säga om något är omöjligt eller om det är en okej chans att något kan hända. I detta fall är det möjligt, säger Jonsson till Aftenposten.

Återstår alltså att se var Brannanfallaren spelar fotboll kommande säsong.