26 jan 2016 21:30

26 jan 2016 21:30

Storseger för Bois J20

J20 ELIT ISHOCKEY

Bois J20-lag hade inga som helst problem med jumbon HC Dalen på tisdagskvällen.

Dalen höll fortet i den första perioden och hade med sig 0–0 in i den andra. Då höjde Bois tempot och efter Christoffer Fabricius ledningsmål gjordes fyra mål inom loppet av drygt sex minuter halvvägs in i matchen som slutade 5–1.

Målen, Mariestad: Christoffer Fabricius, Erik Carlsson, Anton Rask, Gustav Tedsjö, Nils Andersson.

Dalen höll fortet i den första perioden och hade med sig 0–0 in i den andra. Då höjde Bois tempot och efter Christoffer Fabricius ledningsmål gjordes fyra mål inom loppet av drygt sex minuter halvvägs in i matchen som slutade 5–1.

Målen, Mariestad: Christoffer Fabricius, Erik Carlsson, Anton Rask, Gustav Tedsjö, Nils Andersson.