26 jan 2016 14:39

26 jan 2016 14:39

Gruffman tillbaka i landslaget

BOWLING

Mariestadsfostrade James Gruffman är tillbaka i Team Sweden. Elit- och talangansvarige Johan Ekström har tagit ut 14 herrar och 12 damer med sikte på EM i sommar. Ur truppen ska sedan gallring genomföras.

De herrar som tillkommer sedan förra året är förutom Gruffman även Peter Hellström och Martin Paulsson. Bland herrarna finns Jesper Svensson, ”Rookie of the year” på den amerikanska proffstouren, Martin Larsen, regerande masters-mästaren från EM i Ålborg och den svenske mästaren Magnus Johnson.

James Gruffman, tidigare i Team Mariestad, spelar sedan några säsonger i elitserietrean Alingsås.

 

De herrar som tillkommer sedan förra året är förutom Gruffman även Peter Hellström och Martin Paulsson. Bland herrarna finns Jesper Svensson, ”Rookie of the year” på den amerikanska proffstouren, Martin Larsen, regerande masters-mästaren från EM i Ålborg och den svenske mästaren Magnus Johnson.

James Gruffman, tidigare i Team Mariestad, spelar sedan några säsonger i elitserietrean Alingsås.