24 jan 2016 18:35

24 jan 2016 18:35

Ny förlust för Bois

ISHOCKEY

Mariestad Bois åkte på söndagen på sin fjärde raka förlust i allettan.

Östersund vann på hemmaplan med 3–2 efter att ha vänt ett 0–2-underläge.

Bois började alltså matchen bäst och satte hårt tryck mot motståndarnas målvakt. Jens Högbom klev fram efter knappt tio minuters spel och satte 1–0 till gästerna. 2–0 kom fyra minuter senare genom Johan Dahlbom.

Östersund åt sig in i matchen och i andra perioden såg målskyttarna Anton Grenholm, Johan Skiöld och Karl Johansson till att vända på steken. Trots att Bois låg på för en kvittering i tredje akten lyckades man aldrig överlista Östersundsmålvakten Johan Berge någon mer gång.

Bois ligger på sjätteplatsen i tabellen.

Artikeln uppdateras.

Östersund vann på hemmaplan med 3–2 efter att ha vänt ett 0–2-underläge.

Bois började alltså matchen bäst och satte hårt tryck mot motståndarnas målvakt. Jens Högbom klev fram efter knappt tio minuters spel och satte 1–0 till gästerna. 2–0 kom fyra minuter senare genom Johan Dahlbom.

Östersund åt sig in i matchen och i andra perioden såg målskyttarna Anton Grenholm, Johan Skiöld och Karl Johansson till att vända på steken. Trots att Bois låg på för en kvittering i tredje akten lyckades man aldrig överlista Östersundsmålvakten Johan Berge någon mer gång.

Bois ligger på sjätteplatsen i tabellen.

Artikeln uppdateras.