24 jan 2016 14:07

24 jan 2016 14:07

MBK gick till semifinal

FOTBOLL: Billys cup

Mariestads BK:s P14 spelade strålande fotboll och blev trea i Billys cup i Källby.

MBK vann gruppspelsmatcherna och kvartsfinalen utan att släppa in mål.

I semifinalen blev dock slutsegrande BK Trix för svåra och MBK föll med uddamålet. Föreningen hade även ytterligare ett lag med i turneringen, men det gick inte vidare från en tuff grupp. Laget från vänster: Samuel Gladh, David Eklund, Edvin Gladh, Pontus Nilsson, Nils Jacobsson, Jacob Jonsson, David Blomkvist. Liggande Filip Thorold.

MBK vann gruppspelsmatcherna och kvartsfinalen utan att släppa in mål.

I semifinalen blev dock slutsegrande BK Trix för svåra och MBK föll med uddamålet. Föreningen hade även ytterligare ett lag med i turneringen, men det gick inte vidare från en tuff grupp. Laget från vänster: Samuel Gladh, David Eklund, Edvin Gladh, Pontus Nilsson, Nils Jacobsson, Jacob Jonsson, David Blomkvist. Liggande Filip Thorold.