23 jan 2016 11:54

23 jan 2016 11:54

Karlsson nära rekordet

BANDY

Villa Lidköpings David Karlsson närmar sig rekordet som alla tiders målskytt i elitserien.

Efter tre fullträffar mot Bollnäs är han uppe i 708 mål totalt, bara tre mål efter Jonas Claessons rekord. Målen räckte dock inte för Villa som förlorade med 4–5 på fredagskvällen. Nu tar laget ett litet uppehåll eftersom det ska spelas bandy-VM i Ryssland där bland annat Martin Johansson är med. Villas nästa match är mot Broberg den 12 februari.

Efter tre fullträffar mot Bollnäs är han uppe i 708 mål totalt, bara tre mål efter Jonas Claessons rekord. Målen räckte dock inte för Villa som förlorade med 4–5 på fredagskvällen. Nu tar laget ett litet uppehåll eftersom det ska spelas bandy-VM i Ryssland där bland annat Martin Johansson är med. Villas nästa match är mot Broberg den 12 februari.