22 jan 2016 06:00

22 jan 2016 06:00

Charlie tillbaka i Töreboda igen

ISHOCKEY: Hockeytvåan Södra A

22 insläppta mål på tre matcher. Saker och ting har inte gått Töreboda HF:s väg på slutet.
Men laget har i alla fall fått tillbaka en återvändare.

Den uppmärksamme har sett att Charlie Björklunds namn återigen stått på Törebodas laguppställning de senaste matcherna. Forwarden har återvänt till THF efter att ha gjort en tio matcher lång avstickare till Tierp, klart sist i den östra hockeyettan. Innan Björklund lämnade Töreboda gjorde han 13 poäng på 14 matcher i division två. I Tierp blev det dock bara ett enda poäng.

– En bra förstärkning, säger Törebodas assisterande tränare Patrik Karlsson.

Annars har Töreboda mest försvarsspel i fokus för närvarande. Det blir lätt så om man släppt in 22 mål på tre matcher.

– Vi kommer garanterat att köra två tuffa träningar med fokus på försvarsspel innan matchen på söndag, säger Karlsson.

Duo tillbaka

Jämfört med förra matchen, förlust 8–2 mot Kållered, har Töreboda ett mer ordinarie lag till helgen. Markus Grönlind och Viktor Johansson är tillbaka i laget. Duon saknades sist på grund av sjukdom och jobb.

Den uppmärksamme har sett att Charlie Björklunds namn återigen stått på Törebodas laguppställning de senaste matcherna. Forwarden har återvänt till THF efter att ha gjort en tio matcher lång avstickare till Tierp, klart sist i den östra hockeyettan. Innan Björklund lämnade Töreboda gjorde han 13 poäng på 14 matcher i division två. I Tierp blev det dock bara ett enda poäng.

– En bra förstärkning, säger Törebodas assisterande tränare Patrik Karlsson.

Annars har Töreboda mest försvarsspel i fokus för närvarande. Det blir lätt så om man släppt in 22 mål på tre matcher.

– Vi kommer garanterat att köra två tuffa träningar med fokus på försvarsspel innan matchen på söndag, säger Karlsson.

Duo tillbaka

Jämfört med förra matchen, förlust 8–2 mot Kållered, har Töreboda ett mer ordinarie lag till helgen. Markus Grönlind och Viktor Johansson är tillbaka i laget. Duon saknades sist på grund av sjukdom och jobb.