21 jan 2016 13:52

21 jan 2016 13:52

Guldbiljetten till Villa Lidköping

BANDY

Villa Lidköping har tilldelats priset Guldbiljetten.

Priset går till den person eller klubb som under det gångna året på ett påtagligt sätt lyft publiksnittet, servicen och stämningen utifrån sina förutsättningar och villkor. 2014 gick priset till Hammarby Fotboll och 2013 till handbollsklubben IFK Kristianstad.

– Villa säljer fler årskort än de flesta föreningar har i snittpublik. Villa har bättre snitt i sin restaurang än ett par kollegor i serien har på läktaren, säger Janne Ednertz, VD på Attendance2 som delar ut priset.

Priset är vanliga prispengar på 5 000 kronor och även 30 000 som kan användas till ytterligare publikutveckling.

Priset går till den person eller klubb som under det gångna året på ett påtagligt sätt lyft publiksnittet, servicen och stämningen utifrån sina förutsättningar och villkor. 2014 gick priset till Hammarby Fotboll och 2013 till handbollsklubben IFK Kristianstad.

– Villa säljer fler årskort än de flesta föreningar har i snittpublik. Villa har bättre snitt i sin restaurang än ett par kollegor i serien har på läktaren, säger Janne Ednertz, VD på Attendance2 som delar ut priset.

Priset är vanliga prispengar på 5 000 kronor och även 30 000 som kan användas till ytterligare publikutveckling.