20 jan 2016 09:13

20 jan 2016 09:13

Mellberg med i akademi

FOTBOLL

Skagersvikssonen Olof Mellberg har valts in i den svenska idrottsakademin.

Idrottsakademin bildades inför starten av Idrottsgalan 1999 och röstar fram vinnarna till galans priser. Den innehåller såväl aktiva som tidigare aktiva idrottare, sportjournalister och andra idrottsföreträdare.

Förutom Mellberg valdes Therese Sjögran, Henrik Stenson, Thomas Enqvist, Josefin Lillhage och Heidi Andersson in inför årets gala.

Idrottsakademin bildades inför starten av Idrottsgalan 1999 och röstar fram vinnarna till galans priser. Den innehåller såväl aktiva som tidigare aktiva idrottare, sportjournalister och andra idrottsföreträdare.

Förutom Mellberg valdes Therese Sjögran, Henrik Stenson, Thomas Enqvist, Josefin Lillhage och Heidi Andersson in inför årets gala.