18 jan 2016 09:04

18 jan 2016 09:04

Tour för MBTK i Tibro

BORDTENNIS

Mariestads BTK hade flera spelare på plats i Tibro där den tredje deltävlingen av ungdomstouren avgjordes i helgen.

Linus Magnusson, Gustav Andersson och Brandon Mogren spelade i division ett och William Freidlitz, Emil Jonsson och Emil Hammar var med i division två. Efter blandade resultat för deltagarna i gruppspelet var det till slut Brandon Mogren som gick längst i slutspelet. Dock föll han på målsnöret med 3–1 i set i a-finalen i division ett.

– Kul att någon från klubben gick så långt. Det var faktiskt otippat, säger MBTK:s William Freidlitz.

Linus Magnusson, Gustav Andersson och Brandon Mogren spelade i division ett och William Freidlitz, Emil Jonsson och Emil Hammar var med i division två. Efter blandade resultat för deltagarna i gruppspelet var det till slut Brandon Mogren som gick längst i slutspelet. Dock föll han på målsnöret med 3–1 i set i a-finalen i division ett.

– Kul att någon från klubben gick så långt. Det var faktiskt otippat, säger MBTK:s William Freidlitz.