17 jan 2016 14:14

17 jan 2016 14:14

Säker seger mot Tranås

J20 ELIT ISHOCKEY

Mariestad Bois J20-lag fick en riktig smakstart i hemmamatchen mot Tranås.

Redan efter knappt två minuter hade Oliver Ahlgren fixat ledningen. Nils Andersson fyllde på med tvåan med fem minuter kvar av den första perioden och Bois släppte aldrig taget. Matchen slutade 4–0. J20-laget ligger för närvarande på en mittenplacering i serien.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren, Nils Andersson, Emil Gustavsson, Karl Fjällglim.

Redan efter knappt två minuter hade Oliver Ahlgren fixat ledningen. Nils Andersson fyllde på med tvåan med fem minuter kvar av den första perioden och Bois släppte aldrig taget. Matchen slutade 4–0. J20-laget ligger för närvarande på en mittenplacering i serien.

Målen, Mariestad: Oliver Ahlgren, Nils Andersson, Emil Gustavsson, Karl Fjällglim.