14 jan 2016 21:52

14 jan 2016 21:52

Bois J18 föll mot Kungälv

J18 ELIT ISHOCKEY

I den första matchen i J18:s fortsättningsserie blev det förlust för Mariestad mot Oskarshamn med 3–1.

På torsdagskvällen spelades J18-lagets andra match och Kungälv stod för motståndet. Matchen var jämn och resultatet 2–2 stod sig långt in i tredje perioden. Väl där följdes lagen åt med ett mål var och matchen gick till förlängning där Kungälv till slut drog det längsta strået efter att ha vunnit skottstatistiken i matchen med förkrossande 42–27. Extra plus till Bois målvakt Albin Brolin som tog 38 skott samt Oliver Ahlgren som gjorde två av Mariestads mål i 4–3-förlusten.

Målen, Bois: Oliver Ahlgren 2, Max Thielebeule,

På torsdagskvällen spelades J18-lagets andra match och Kungälv stod för motståndet. Matchen var jämn och resultatet 2–2 stod sig långt in i tredje perioden. Väl där följdes lagen åt med ett mål var och matchen gick till förlängning där Kungälv till slut drog det längsta strået efter att ha vunnit skottstatistiken i matchen med förkrossande 42–27. Extra plus till Bois målvakt Albin Brolin som tog 38 skott samt Oliver Ahlgren som gjorde två av Mariestads mål i 4–3-förlusten.

Målen, Bois: Oliver Ahlgren 2, Max Thielebeule,