29 dec 2015 11:01

29 dec 2015 11:01

Williamsson var bäst på juldagen

BORDTENNIS

Den anrika traditionen med bordtennis på juldagen fortsätter i Skagersvik. Som vanligt arrangerade Skagersviks BTK en jultävling och i år var det på grund av vissa sjukdomsbortfall ett mindre antal deltagare än vanligt. 13 pingissugna lirare var i alla fall på plats.

Vinnare i a-klassens singelturnering blev Per Williamsson. Tvåa var Kjell Hurtig.

I b-klassen segrade Jan Fredén före Leif Johansson. I dubbelklassen stod till slut Kjell Hurtig och Daniel Nilsson som slutsegrare. Tvåa var Per Williamsson och Leif Johansson. Skagersviks division 3-serie startar upp igen den 16 januari. Då åker man till Skoghall för möte med Skövde PK.

Vinnare i a-klassens singelturnering blev Per Williamsson. Tvåa var Kjell Hurtig.

I b-klassen segrade Jan Fredén före Leif Johansson. I dubbelklassen stod till slut Kjell Hurtig och Daniel Nilsson som slutsegrare. Tvåa var Per Williamsson och Leif Johansson. Skagersviks division 3-serie startar upp igen den 16 januari. Då åker man till Skoghall för möte med Skövde PK.