28 dec 2015 15:54

28 dec 2015 15:54

Lockerud ställs mot allsvenskt motstånd

INNEBANDY

Lockeruds herrar får sig ett par värdemätare i helgen när två allsvenska lag och ett riktigt vasst division 1-lag kommer på besök för en träningsturnering.

Det är Mora, nia i den norra allsvenskan, Fagerhult, sjua i den södra allsvenskan och serieledaren i division 1 västra Götaland, Partille, som kommer till Mariestad på lördag. Alla lag möter alla och turneringen kommer att vara i Novab Arena. Lockeruds serie har speluppehåll till den 8 januari.

Det är Mora, nia i den norra allsvenskan, Fagerhult, sjua i den södra allsvenskan och serieledaren i division 1 västra Götaland, Partille, som kommer till Mariestad på lördag. Alla lag möter alla och turneringen kommer att vara i Novab Arena. Lockeruds serie har speluppehåll till den 8 januari.