23 dec 2015 18:43

23 dec 2015 18:43

Rosén till Utsikten

FOTBOLL: Division 1

Det blev ingen fortsättning i Örgryte IS för Adam Rosén när klubben tog klivet upp till superettan, men nu står det klart att mittbacken blir kvar i Göteborgsområdet.

25-åringen har nämligen kommit överens med Utsiktens BK som bytte plats med Örgryte då man åkte ur superettan och ska spela i division ett södra nästa säsong. Rosén kommer ursprungligen från IFK Mariestad, men gjorde fem säsonger i Skövde AIK innan han bytte till Örgryte efter säsongen 2012.

25-åringen har nämligen kommit överens med Utsiktens BK som bytte plats med Örgryte då man åkte ur superettan och ska spela i division ett södra nästa säsong. Rosén kommer ursprungligen från IFK Mariestad, men gjorde fem säsonger i Skövde AIK innan han bytte till Örgryte efter säsongen 2012.