20 dec 2015 18:22

20 dec 2015 18:22

Bois vände och vann

J20 ISHOCKEY

Underläge med 0–2 vändes till 3–2-seger i sudden.

Det krävdes 34 minuters spel innan Mariestad Bois vaknade i lördagens bortamöte mot Mölndal. Hemmalaget hade då tagit ledningen med 2–0, ett resultat som Bois så småningom jobbade sig i kapp och förbi. Underläge 1–2 inför sista perioden utjämnades till 2–2 i tredje och dryga fyra minuter in i förlängningen kunde Alexander Liljedahl avgöra genom 3–2 till Mariestad.

Mål; Bois: Alexander Liljedahl 2, Eric Gustafsson.

Det krävdes 34 minuters spel innan Mariestad Bois vaknade i lördagens bortamöte mot Mölndal. Hemmalaget hade då tagit ledningen med 2–0, ett resultat som Bois så småningom jobbade sig i kapp och förbi. Underläge 1–2 inför sista perioden utjämnades till 2–2 i tredje och dryga fyra minuter in i förlängningen kunde Alexander Liljedahl avgöra genom 3–2 till Mariestad.

Mål; Bois: Alexander Liljedahl 2, Eric Gustafsson.