18 dec 2015 11:29

18 dec 2015 11:29

Bois motståndare tar in allsvenska lån

MARIESTAD

Under torsdagskvällen gjorde Mariestad Bois klart med ett lån av forwarden Christoffer Rasch, 21, från allsvenska Mora IK för resten av säsongen.

Nu släpper Mora ytterligare ett par spelare till Mariestads kollegor i Allettan Norra. Forwarden Mats Hjort lämnar för spel med Borlänge under våren. Noterbart är att Hjort varit långskadad och inte spelat en enda match under säsongen. Målvakten Fredrik Bergvik lånas ut till Tranås för tre matcher, fram till den 3 januari. Mariestad möter Tranås borta i premiäromgången den 28 december.

Under torsdagskvällen gjorde Mariestad Bois klart med ett lån av forwarden Christoffer Rasch, 21, från allsvenska Mora IK för resten av säsongen.

Nu släpper Mora ytterligare ett par spelare till Mariestads kollegor i Allettan Norra. Forwarden Mats Hjort lämnar för spel med Borlänge under våren. Noterbart är att Hjort varit långskadad och inte spelat en enda match under säsongen. Målvakten Fredrik Bergvik lånas ut till Tranås för tre matcher, fram till den 3 januari. Mariestad möter Tranås borta i premiäromgången den 28 december.